News

In Prizren was organized te Memorial for 15 July Martyrs

Dje në mbrëmje (14.07.2017) organizatat në Prizren në Xhaminë e Sinan Pashës organizuan lexim të Kuranit, Salavate dhe Mevlyd si dhe u organizua marshimi i Solidaritetit dhe para Konsullatës së Republikës së Turqisë në Prizren u kanë lënë karanfile nga pjesëmarrësit përnder të Dëshmorrëve të 15 Korrikut.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button