Lajmet

300 Libra nga Turqia u dhuruan të rinjëve në Kosovë

300 Libra u dhuruan Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës nga Biblioteka Kombëtare e lidhur me Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Republikës së Turqisë.

Show More

Related Articles

Close
Close