Lajmet

Dje në Prizren kishte festimi i 19 Majit

Me organizimin e Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës dhe Komandës së Task Forcës së Batalionit të Turqisë në Sheshin Shadërvan u mbajtë koncerti për nder të 19 Majit Ditës së Rinisë ku kishte intersim të madh nga qytetarër. Prizreni së bashku me KFOR Turk kaluan kohë të mirë në koncert që zgjati deri në orët e vona.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.184036884978435.42837.165902023458588

Related Articles

Back to top button