Lajmet

Festimi i “15 Shtatorit Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë”

Selia e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë në Kosovë u ishte Kuvendi i Kosovës. Në oborrin e Kuvendit të Kosovës u hapën stande nga OJQ-të Shqiptare, Turke, Boshnjake, Serbe dhe Rome ku shpërndanë materiale të ndryshme promocionale dhe broshurë për Demokracinë e Kosovës. Njëra nga standet që ishte për OJQ-në Turke ishte vendosur Shoqata Unioni Rinor i Kosovës.

daha fazla fotoğraf için tıklayın…

[justified_image_grid facebook_id=165902023458588 facebook_album=411301695585285]

Related Articles

Back to top button