Lajmet

Festimi i Festës së 23 Prillit përfundoi me Ceremoninë Qendrore

Aktivitetet e festimeve të 23 Prillit Ditës Kombëtare të Turqve të Kosovës të cilët kanë vazhduar gjatë tërë javës dje me 23.04.2018 përfunduan me një ceremoni madhështore. Këngët e bukura të solistëve të orkestrës “Türk Armoni Yıldızları – TÜRKAY” e zbukuruan Festat e 23 Prillit.

Në Ceremoninë qendrore të 23 Prillit Ditës Kombëtare të Turqve të Kosovës morën pjesë Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit të Kosovës Kujtim Gashi,Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri,Kryetari i Komunës së mamushës Abdylhadi Krasniç, Konsullja e Përgjithsme e Republikës së Turqisë Ejlem Altunja, Përfaqësuesi i Batalionit Turk Koloneli Cem Sinan Barëm, Koordinatori i TIKA-së në Prishtinë Hasan Burak Ceran, Drejtori i Instituti Junus Emre Mehmet Ylker, Deputetët e Kosovës, përfaqësuesit e institucioneve dhe OJQ-ve.

 

Related Articles

Back to top button