Lajmet

Fushata e Peticionit që Testi i Vozitjes të jenë në Gjuhën Turke

Shoqata Unioni Rinor i Kosovës nisi Peticionin në Prizren që Testi i vozitjes dhe patentshoferët të jenë edhe në Gjuhën Turke.

 

Related Articles

Back to top button