Kemi Dëshirë të jeni me neve

Kërkojmë vullnetarë të cilët do të mbështesin promovimin e programeve të krijuara në kuadër të Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës të cilët mund të kontribut në mënyrë individuale.

 • Nëse keni mbushur 16 vjet (Personat nën 18 vjet duhet të kenë lejen e prindërve )
  • Nëse jeni gjallë dhe dinamik
  • Nëse ju pëlqen puna ekipore
  • Nëse dëshironi të kaloni kohën tuaj të lirë me neve
  • Nëse jeni entuziast dhe jeni të etur për të punuar në organizime dhe ngjarjet kulturore
  • Mund të jeni me ne në baza të rregullta;
  Na shkruani një biografi të shkurtër të përvojës tdhe interesimet tuaj me E-Mail. Bëhuni pjesëmarrës në organizimet e Shoqatës:)

 Çka do të përfitoni duke u përfshirë në Klubin e Kulturës dhe Arteve

 • Prioritet i biletave në Festivalet tona
  • Do të jeni të informuar për ngjarjet
  • Broshura dhe Katalogje të Festivaleve falas
  Në ngjarjet që do të organizohen (Piknik,eskursione,turne, etj) do të jeni të ftuar si dhe shumë prioritete tjera ju presin…

 * Nëse dëshironi të bëheni vullnetarë në aktivitetet e Shoqatës,mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm.


  Adınız ve Soyadınız

  Doğum Tarihiniz

  Yaşadığınız Şehir

  Adresiniz

  Telefon Numaranız

  Epostanız

  Fotoğrafınız

  Eğitim Durumunuz

  Hangi alanlarda gönüllü çalışmak istiyorsunuz?

  Kısa Özgeçmiş

  Back to top button