Lajmet

Kosova Türkleri’nin 23 Nisan Milli Bayramı’nı mütevazi bir törenle kutladı.

Zyra e Komunitetit të Qeverisë së Kosovës 23 Prill Ditën Kombëtare të Turqve festoi me një cermoni modeste. Në këtë ceremoni morën pjesë Kryeministri Ramush Haradinaj, Ministri i Administartës Publike dhe Kryetari i KDTP-së Mahir Jagxhillar, Ministri Rasim Demiri, Kryetari i Komunës së Mamushës Abdylhadi Krasniç, Deputetja Emilia Rexhepi, përfaqësues diplomatik të disa shteteve, përfaqësuesit e OJQ-ve dhe të ftuarit e tjerë.

Related Articles

Back to top button