Lajmet

Kurs Shahu në Prizren

Me iniciativën e Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës dhe projektit të realizuar me mbështetjen e Qendrës Kulturore Turke Junus Emre do të jipet një kurs shahu. Të gjithë të interesuarit e shahut që janë mbi 10 vjeç ishin të ftuar.

daha fazla fotoğraf için tıklayın…

Show More

Related Articles

Close
Close