Lajmet

Mbledhja e vjetore e 4-të e FUEN TAG u mbajtë në İzmir

Në këtë mbledhje Zëvdendëspresidenti i FUEN Halit Habip Oglu dhe në emër të Sekretariatit Melek Kërmaxhi Arëk mbajtën fjalim ku Zëvendëspresidenti tregoi për vizitat dhe punën që e ka bërë FUEN TAG gjatë këtij viti. Në vazhdim u shprehën zhvillimet dhe problemete aktuale që kanë përjetuar Turqit të Trakjes Perëndimore, Turqit të Ahiskas, Tatarët e Krimesë, Turqit e Karakay dhe Malkarit, Kumuklarët, Turqit e Kosovës dhe Turqit e Bullgarisë në shoqëritë e tyre gjatë këtij viti.

 

Related Articles

Back to top button