Lajmet

Në javën e 30’të Ndërkombëtare të Rinisë u prezentua shteti i Kosovës

Organizimi i 30të i Javës Ndërkombëtare Rinore që u organizua në Ankara, prezentimin e Turqve të Kosovës dhe Kosovën e bëri Shoqata Unioni Rinor i Kosovës.

daha fazla fotoğraf için tıklayın…

[justified_image_grid facebook_id=165902023458588 facebook_album=361939427188179]

Related Articles

Back to top button