Lajmet

Në Prizren u festua Dita e Rinisë dhe Sportit

Për nder të 19 Majit përkujtimit të Ataturkut dhe Festës së Rinisë dhe Sportit me 19.05.2010 në Prizren u organizua Koncerti Rinor dhe Vrapimi Rinor.

Show More

Related Articles

Close
Close