Lajmet

Në Prizren u organizua Përkujtimi i Dëshmorrëve të 15 Korrikut

Dje në mbrëmje (14.07.2017) organizatat në Prizren në Xhaminë e Sinan Pashës organizuan lexim të Kuranit, Salavate dhe Mevlyd si dhe u organizua marshimi i Solidaritetit dhe para Konsullatës së Republikës së Turqisë në Prizren u kanë lënë karanfile nga pjesëmarrësit përnder të Dëshmorrëve të 15 Korrikut.

Related Articles

Back to top button