Lajmet

Organizatat turke anëtarë të FUEN-it në OSBE

Me 14 dhe 15 Shtator 2017 organizatat turke anëtarë të FUEN-it ishin pjesëmarrës në Takimin e Implementimit të OSBE-së për Dimensionin Njerëzor të mbajtur në Varshavë të Polonisë. Në Konferencën më të madhe të Evropës për të drejtat e njeriut dhe demokracisë të organizuar nga OSBE pjesëmarrës ishin anëtarët e Komuniteteve Turke të grupit FUEN si Turqit e Trakisë Perëndimore, Turqit Rodos dhe Istankojit, Turqit e Ahiskas dhe Tatarët e Krimesë si dhe Turqit e Kosovës të cilët ende nuk janë anëtarë të FUEN por që nga 2016 marrin pjesë në mbledhjet vjetore.

 

Related Articles

Back to top button