Lajmet

Presidenti i FUEN-it Loránt Vincze Mbajti një takim online

Të Martën me 27 Prill 2021 Kryetari i Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës Cengiz Kovaç dhe Kryetari i Bashkësisë Federale të Kombësive Evropiane Loránt Vincze mbajtën një takim të veçantë.

Takimi u zhvillua në platformën online. Në takim u diskutua për problemet me të cilat përballet Komuniteti Turk në Kosovë. Së pari ne shprehëm se çfarë lloji negativiteti hasën Turqit që jetojnë në Kosovë gjatë procesit pandemik si dhe problemet tona në arsim dhe kushtet tona negative.

Takimi mbaroi me premtimin e Kryetarit të FUEN-it Loránt Vincze i cili deklaroi se ata janë të gatshëm për të gjitha llojet e bashkëpunimit.

Related Articles

Back to top button