Lajmet

Shoqatat dhe Rinia vlerësuan Regjistrimet dhe të Drejtat tona

Shoqata Unioni Rinor i Kosovës me mbështetjen e Ministrisë së Administratës Publike të Kosovës organizoi një konferencë për çështjet që kanë të bëjnë turqit në Kosovë. Në Konferencë të dhënat u prezentua nga anëtarët e Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës. Prezantime u mblodhën nën titullin “Numri i Turqve në Regjistrimet në Kosovë dhe vendi i tyre në Shoqëri” dhe “Të Drejtat e Turqve në Kushtetutën e Kosovës”. Pas përfundimit të prezentimeve kryetarët e shoqatave pjesëmarrëse i këshilluan prezentuesit për gabimet gjatë prezentimit.

daha fazla fotoğraf için tıklayın…

Related Articles

Back to top button