Lajmet

Takimi Botëror i Rinisë Turke si vjet u realizua në Kosovë

Takimi tradicional i Rinisë Turke që është projekt i Shoqatës së Stundentëve Botëror Turke si vjet me sponsorimin e Ministrisë së Rinisë dhe Sportit të Turqisë nën organizimin e Shoqatës së Stundentëve Botëror Turke dhe koordinimin e Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës u mbajtë në Prizren nga 17 deri më 19 Prill 2015 ku pjesëmarrës ishin 40 OJQ Rinore nga 15 shtete.

 

Related Articles

Back to top button