Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kgbd.eu/public_html/wp-content/themes/kgbdeu/functions.php on line 74
Takimi i Shoqatave – Shoqata Unioni Rinor i Kosovës
Lajmet

Takimi i Shoqatave

Sot Përfaqësuesit e Shoqatave “Shoqata Unioni Rinor i Kosovës”, “Solidariteti i Grave të Kosovës” dhe “Lidhja e Vëzhguesve Rinia e Kosovës” mbajtën një mbledhje. Në këtë mbledhje u diskutua për gjendjen e Shoqatave në Kosovës dhe u bë shkëmbimi mendimeve si mund të organizohen aktivitete më të dobishme për shoqëri. Në fund të mbledhjes përfaqësuesit e shoqatave morrën vendim për të bashkëpunuar gjatë aktiviteteve dhe projekteve në vitin 2018.

Show More

Related Articles

Close
Close