Lajmet

Turqit e Kosovës kanë nevoj për OJQ-të Aktive

Në kuadër të Projektit “Projekti i Dialogut Aktiv Civil” Shoqata Unioni Rinor i Kosovës në Prizren organizoi konferencën ku u diskutua për gjendjen e organizatave joqeveritare të Komunitetit Turk.
Konferenca u organizua me mbështetjen e Ministrisë së Administratës Publike të Kosovës ku fjalim mbajtën Kryetari i Shoqatës së Studentëve Botëror Turk Ahmet Saglam dhe Sekretari i Përgjitshëm i Odës Ekonomike të Kosovës Esin Muzbeg.

daha fazla fotoğraf için tıklayın…

Related Articles

Back to top button