Lajmet

U dekoruan me dhurata më të suksesshmit e Punëtorisë së Prodhimit të Ideave

“Punëtoria e Prodhimit të Idesë” e organizuar bashkërisht nga EU-KOSVET IV dhe Shoqata Unioni Rinor i Kosovës përfundoi me sukses. Në fund u ndanë çmimet për më të suksesshmit dhe çertifikata për pjesëmarrësit.

Related Articles

Back to top button