Lajmet

U mbajtë aktiviteti i Pastrimit për Ditën e Evropës

Për nder të Ditës së Evropës me 10 Maj 2010 me mbështetjen e Ministrisë së Planifikimit Hapsinor të Kosovës dhe organizimin e Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës rreth 60 të rinj në Prizren pastruan përeth monumenteve historike.

Related Articles

Back to top button