Lajmet

Zyrtarët e FUEN-it vizituan Kosovën

Me 17 deri 19 Prill 2017 Zëvendëspresidenti i FUEN-it Halit Habip Oglu vizitoi Turqit e Kosovës, një nga komunitetet themeluese të Republikës së Kosovës.
Me rastin e 23 Prillit Ditës Kombëtare të Turqve të Kosovës dhe ftesës së Shoqatës Unioni Rinor të Kosovës Zëvendëspresidenti i FUEN-it Halit Habip Oglu vizitoi kryeqytetin e Kosovës Prishtinën dhe qytetin ku më së shumti jetojnë Turqit e Kosovës Prizrenin. Si dhe me 17 Shkurt vizitoi përfaqësuesit e komunitetit Turk në Republikën e Kosovës. Gjatë vizitës së Zëvendëspresidentit ai shoqërohej nga ana e Drejtorit të Marrdhënieve Ndërkombëtare të ABTTF-së Z.Melek Kërmaxhi Arëk.

Related Articles

Back to top button